materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecologa Poltica
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


Udhrrfyesi poetik i Shqiris

Imagen de   Udhrrfyesi poetik i Shqiris

Udhrrfyesi poetik i ShqirisManuel Montobbio


Fuera de coleccin
Poesía
ISBN: 9788498884777
páginas: 124
PVP: 7 €
Bookmark and Share
Guida poetike e Shqipris (Gua potica de Albania ) na ftont kryejm nj rrugtim n Shqipri dhe npr Shqiprinhistorike, kulturore dhe gjeografike. Ky rrugtim n tcilin autori, duke u nisur nga procesi dhe prvoja e gjallpoetike, na afron me zemrn dhe shpirtin e Shqipris,drams, miteve, universit t saj simbolik.Nj udhtim brenda dhe jasht saj prmes pes stacioneveapo etapave prej t cilave prbhet Guida - Udhzuesepoetike e Shqipris. Titujt e ktyre vendleximeve q tbjn t ndalesh, jan mjaft domethns dhe mbreslnsnjkohsisht: Tirana, Bunkert, Burrneshat, Errat eShqipris dhe Qiejt e Shqipris.