Kosovo-Alvània

Nuevo producto

Autor: Roberto Morozzo della Rocca

Colección: Antrazyt

Páginas: 222

Año: 2001

ISBN: 9788474265163

Número de colección: 167

Más detalles


12,00 € impuestos inc.

Añadir a Comparar

La guerra a Kosovo i Yugoslavia és una tragedia que corre el risc de repetir-se. De fet, té arrels llunyanes, i remou espectros ben presents en la conciencia europea: el nacionalismo, les neteges ètniques i la tradicional inestabilitat balcánica.

 

Més enllá de reaccions emotives, o inpirades en raons morals i polítiques, la terrible realitat del conflicto ens mou, en primer lloc, a entendre i, per tant, a conèixer la hist òria dels pobles involucrats, la seva realitat social i cultural i els mites sobre els quals fonomenten la seva identitat. Aquest és el prop òsit del llbre de Moroso Della Rocca, que amb la seva lucidesa habitual esposa els motius antics de la controversia sobre Kosovo –reivindicat pels serbis i les albanesos com el bressol de la seva nació- i recorre els fets que han unit i dividit dos piobles fins a la hist òria recent: les guerres mundials, el règim de Tito, la dissolució de Yugoslavia, el conflicto de B òsnia, la crisis albanesa, el naixement de l’UCK, la política de Molosevic, les posicions dels estats europeus, les negociacions diplomátiques i, finalment, la intervenció armada.

 

Roberto Moroso Della Rocca va néxer a Roma el 1955. Está especialitzat en Hist òria Contemporánia i actualment enseñilla Hist òria d’Europa Oriental a la Universistat de Roma III. Entre les seves publicacions més recent hi ha: Nazione i religione in Albania (1920-1944) (1990); Le nazioni non muoiono. Russia rivoluzionaria, Polonia indipendente e Santa Sede (1992) ; Le chiese ortodosse. Una storia contemporanea (1997).

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Kosovo-Alvània

Kosovo-Alvània

Autor: Roberto Morozzo della Rocca

Colección: Antrazyt

Páginas: 222

Año: 2001

ISBN: 9788474265163

Número de colección: 167

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!