Civisme per la convivència. Un debat obert

Nuevo producto

Autor: VVAA

Colección: Antrazyt 239

Páginas: 230

Año: 2006

ISBN: 9788474268508

Número de colección: 239

Más detalles


14,00 € impuestos inc.

Añadir a Comparar

En una ciutat, l'espai és un bé sempre escás i per tant disputat. Disputat no només per ser exigu, sinó també per la seva significació.

Hem pres definitivament consciència dels nostres drets com a ciutadans i ciutadanes, per ò la tasca de garantir l'ús de l'espai públic a tothom no és fácil; l'accés democrátic a l'espai públic no está guanyat. La creixent densitat urbana en algunes ciutats, i la creixent diversitat social i de demandes d'usos sobre aquests espais ho dificulta. I han aparegut també altres formes d'apropiació d'aquest espai, una apropiació de vegades arbitrária d ™all ò que és de tothom. La majoria sabem què hem de fer per ser cívics, per ò decidir d'incorporar-ho al nostre comportament quotidiá dependrá de la voluntat de cada ú.

Cal fixar unes normes i obligar la gent a complir-les? O el respecte mutu sorgeix espontániament de les persones? S'ha de consensuar un nou marc normatiu? Es pot ensenyar el civisme? De quina manera influeixen l'arquitectura i l'urbanisme en el civisme? És un valor la solidaritat? De quins ciutadans parlem, i quina ciutat volem? És possible una ètica comuna des de la pluralitat religiosa?

El debat sobre el civisme no és fácil ni unívoc.. En aquest llibre hi participen experts en diferents ámbits, que ens exposen en un diáleg la seva visió del civisme a la societat actual. El debat és obert.

Autors:  Marta Selva ,  Joan Subirats Humet ,  Jordi Porta,  Jordi Borja,  Josep M. TerricabrasMarina Subirats,  Miquel Àngel Essomba,  Mohammed Chaib,  Narcís Comadira,  Pere Darder,  Salvador Cardús,  Victòria Camps

Pròlog: Manuel Castells

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Civisme per la convivència. Un debat obert

Civisme per la convivència. Un debat obert

Autor: VVAA

Colección: Antrazyt 239

Páginas: 230

Año: 2006

ISBN: 9788474268508

Número de colección: 239

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!