Per una nova cultura del territori?

Nuevo producto

Autor: Eva Alfama

Colección: Antrazyt

Páginas: 264

Año: 2007

ISBN: 9788474264531

Número de colección: 253

Añadir a Comparar
A Catalunya, durant els últims anys l ™augment dels conflictes relacionats amb l ™ús i la gestió del territori sembla prou evident. Aquest llibre, amb la voluntat d ™estimular el debat i la reflexió entre els polítics, activistes, acadèmics o simplement les persones preocupades pel seu entorn, posa sobre la taula algunes de les seves causes: l ™augment de la construcció, les noves tensions introduides per la globalització, les mancances de les polítiques i l ™evolució dels moviments socials; alhora que entra en els debats al voltant de l ™anomenada œnova cultura del territori .

Específicament, s ™aprofundeix en l ™análisi de les mobilitzacions que han sorgit al voltant del Pla Hidrol ògic Nacional, el Pla 22@bcn, la planificació territorial i urbanística a l ™Empordá i l ™Eix viari Vic-Olot per Bracons, i es planteja la pregunta de si des de les mobilitzacions œen defensa del territori  s ™estan elaborant alternatives de progrés i s ™está lluitant per un aprofundiment democrátic que incrementi la capacitat de decisió de les persones en els projectes que afecten el seu entorn.

Els autors/es són membres del grup de recerca sobre Moviment Socials de l ™Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Aut ònoma de Barcelona. Eva Alfama i Guillén és polit òloga; Àlex Casademunt i Monfort és professor titular en Ciència Política i de l ™Administració de la UAB; Helena Cruz i Gallach és ge ògrafa i Gerard Coll-Planas i Marc Martí i Costa són soci òlegs.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Per una nova cultura del territori?

Per una nova cultura del territori?

Autor: Eva Alfama

Colección: Antrazyt

Páginas: 264

Año: 2007

ISBN: 9788474264531

Número de colección: 253

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!