Adéu, capitalisme

Nuevo producto

Autor: Jordi Garcia Jané

Colección: Antrazyt

Páginas: 184

Año: 2012

ISBN: 9788498884395

Número de colección: 376

Este producto ya no está disponible

Añadir a Comparar

El capitalisme no funciona: és socialment injust, políticament antidemocrátic, ecol ògicament insostenible i estructuralment violent. Per ò hi ha alternativa? L'autor de Adéu, capitalisme. 15M-2031 pensa que sí i per aix ò proposa un esbós de model social no capitalista que anomena Ecodemocrácia cooperativa, basat en un sistema econ òmic democrátic, social i solidari, i en un sistema polític de democrácia participativa i inclusiva. I dibuixa, a més, una estratègia per arribar-hi, l'empoderament popular, resultat de combinar la creació de contrapoders socials, la mobilització popular noviolenta i la via electoral.

La intenció de la proposta no és construir una suposada societat ideal, sinó fer un canvi prou significatiu a vint o trenta anys vista perquè, d'una banda, arribem a temps d'aturar la catástrofe climática i social a què ens aboca el capitalisme senil, i de l'altra, obrim la possibilitat de desenvolupar plenament societats més justes, democrátiques, sostenibles i pacífiques.

El repte és difícil per ò no impossible, sobretot perquè ja avui existeixen milers d'experiències d'èxit, algunes descrites en el llibre, que ens demostren que és perfectament factible viure d'una altra manera.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Adéu, capitalisme

Adéu, capitalisme

Autor: Jordi Garcia Jané

Colección: Antrazyt

Páginas: 184

Año: 2012

ISBN: 9788498884395

Número de colección: 376

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!