Moçambic

Nuevo producto

Autor: Roberto Morozzo della Rocca

Colección: Antrazyt

Páginas: 248

Año: 2003

ISBN: 9788474266641

Número de colección: 197

Añadir a Comparar
El 4 d'octubre de 1992 va tornar la pau a Moçambic, grácies a la firma dels acords de Roma. Després d'un decenni de la hist òrica firma, aquest llibre reconstrueix la hist òria del gran país africá, precipitat en una guerra civil el dia següent de la independència i que va acabar després de setze anys i un milió de morts.

Extraordinária ha estat la pau negociada entre el govern i els rebels, grácies a la ins òlita mediació de la Comunitat de Sant'Egidio i d'un conjunt d'homes de bona voluntat. La paciència geol ògica i la comprensió profunda de les parts en lluita caracteritzen aquesta mediació.

Moçambic s'ha convertit en un model de pau en un continent africá, dramáticament marcat per guerres i conflictes. Ara posseeix una s òlida democrácia, acompanyada des de fa anys per una millora econ òmica.

Malgrat aix ò, el país está situat entre un dels més pobres del món i s'enfronta a un nou enemic, la sida. La unitat nacional aconseguida l'any 1992 grácies a la 'fórmula italiana' dels negociadors de la pau pot ajudar el país a derrotar la sida, de la mateixa manera que va ser derrotada la violència bél·lica.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Moçambic

Moçambic

Autor: Roberto Morozzo della Rocca

Colección: Antrazyt

Páginas: 248

Año: 2003

ISBN: 9788474266641

Número de colección: 197

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!