Decreixement. Vocabulari per a una nova era

Nuevo producto

Editores: Federico DemariaGiacomo D´AlisaGiorgos Kallis

Colección: Antrazyt 429

Páginas: 320

Año: 2015

ISBN: 9788498886634

Más detalles


29,00 € impuestos inc.

Este producto ya no está disponible

Añadir a Comparar

Pròleg d Amaia Pérez-Orozco

El decreixement es resisteix a tancar-se a una definició simple. Com la llibertat o la justícia, el decreixement expressa una aspiració que no es pot limitar a una frase. El decreixement és un marc en el qual coincideixen diverses línies de pensament, imaginaris o propostes per actuar. Aquesta versatilitat és una de les seves principals fortaleses.

El decreixement és un rebuig al miratge del creixement i una crida a favor d una repolitització del debat públic, avui colonitzat pel llenguatge economicista. Decreixement és la hipòtesi que podem «viure bé amb menys i en comú».

Persones molt diferents arriben a aquest concepte des de diversos angles. Alguns, perquè constaten que hi ha límits al creixement. Altres, perquè consideren que estem entrant en un període d estancament econòmic i que hauríem de trobar vies per mantenir la prosperitat sense creixement. Uns altres, perquè creuen que una societat veritablement igualitária només pot ser aquella que s alliberi del capitalisme i la seva insaciable recerca d expansió. I d altres, finalment, perquè el terme «decreixement» els resulta molt coherent amb l estil de vida que han triat.

Les contribucions a aquest llibre provenen de diverses escoles de pensament, de diferents disciplines i de diverses esferes de vida: economistes ecològics, antiutilitaristes, (neo)marxistes, ecologistes polítics, cooperativistes, nowtopistes i diversos activistes i practicants.

Som davant d una xarxa d idees i converses en forma de vocabulari, el desenvolupament de conceptes que construeixen la bastimentada imprescindible per respondre a un canvi de paradigma civilitzador. El resultat és el compendi més exhaustiu sobre el decreixement publicat fins ara en catalá, útil com a referència internacional. Decreixement ha estat publicat en anglès i castellá i properament en francès, alemany, portuguès, holandès, croata i italiá.

www.degrowth.org

ar_degrowth

Participen en el llibre Amaia Pérez Orozco, Serge Latouche, Joan Martínez-Alier, Tim Jackson, Arturo Escobar, Sergi Cutillas, David Llistar, Gemma Tarafa, Mayo Fuster Morell, Onofrio Romano, Mauro Bonaiuti, Isabelle Anguelovski, Alevgül H. Şorman, Susan Paulson, Joshua Farley, Diego Andreucci, Terrence McDonough, Erik Gómez-Baggethun, Marta Conde, Mariana Walter, Silke Helfrich, David Bollier, Marco Deriu, Sylvia Lorek, Erik Swyngedouw, Sergio Ulgiati, Dan O'Neil, Peter Victor, Filka Sekulova, Blake Alcott, Christian Kerschner, Samuel Alexander, Rita Calvário, Iago Otero, Kristofer Dittmer, Nadia Johanisova, Ruben Suriñach Padilla, Philippa Parry, Xavier Renou, Claudio Cattaneo, Viviana Asara, Barbara Muraca, Brandon J. Unti, Mary Mellor, Denis Bayon, Juliet Schor, Chiara Corazza, Solomon Victus, Antonella Picchio, Mogobe B. Ramose, Chris Carlsson i Eduardo Gudynas.

Información Relacionada

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Decreixement. Vocabulari per a una nova era

Decreixement. Vocabulari per a una nova era

Editores: Federico DemariaGiacomo D´AlisaGiorgos Kallis

Colección: Antrazyt 429

Páginas: 320

Año: 2015

ISBN: 9788498886634

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!