materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecología Política
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


 noticias

TTIP GAME OVER: S’intensifiquen les mobilitzacions convocades per les Campanyes europees


S’intensifiquen les mobilitzacions convocades per les Campanyes europees per aturar els tractats de lliure comerç (CETA, TTIP, TISA)

Durant els propers mesos, les Campanyes europees en contra del CETA, TTIP i TISA, intensifiquen les seves accions preparant i convocant diverses mobilitzacions. S’apropa un trimestre decisiu degut als moviments per part de la Comissió Europea d’accelerar “políticament” els terminis per aprovar els tractats, de forma antidemocràtica. Les Campanyes europees preparen el que ja s’anomena com una “tardor calenta” a les principals ciutats d’Europa per exigir la retirada d’aquests tractats que amenacen la democràcia, audemars piguet replica els serveis públics i els drets socials i ambientals.

La Campanya Catalunya No al TTIP s’uneix a les accions convocades arreu d’Europa, i que a l’Estat espanyol culminaran durant la setmana del 10 al 16 d’octubre, on s’organitzaran tot un seguit d’activitats i crides a la mobilització a tot el territori. A Catalunya es convoquen manifestacions simultànies i una cadena humana, el dissabte, 15 d’octubre a Barcelona.Asalto a Bruselas
Los lobbies en el corazón de Europa. Prefacio de Daniel Cohn-Bendit
La construcción europea al servicio de los mercados financieros
De la CECA al TTIP, Europa antepone el capital a las personas
Los usurpadores
Cómo las empresas transnacionales toman el poder