Educació, dones i història

Nuevo producto

Autor: Julia Cabaleiro

Colección:

Páginas: 168

Año: 2005

ISBN: 9788474268249

Número de colección: 60

Más detalles


12,00 € impuestos inc.

Este producto ya no está disponible

Añadir a Comparar
La relació de les dones amb el món del coneixement va sovint acompanyada d'un fort sentiment d'estranyesa, derivat de l'aprenentatge que ens desplaça com a subjectes d'aquest. Correspon a les historiadores i a les professores posar fi a la manca de coneixement de l'experiència hist òrica femenina, posant-la a l'abast de les alumnes i els alumnes. L'objectiu d'aquesta recerca és, doncs, trobar les bases de fonamentació de la incorporació de la hist òria de les dones al currículum, i concretar aquesta incorporació en línies d'actuació didáctica dins del marc educatiu de l'ESO.

Per assolir-lo, Julia Cabaleiro estructura l'obra en dues parts complementáries. La primera tracta la coeducació com a marc educatiu general i analitza les línies d'investigació que consideren els subjectes femenins de l'educació i les seves interrelacions. A la segona part s'hi delimita una proposta general de tres línies d'aplicació de la hist òria de les dones que permetin comptabilitzar l'estudi dels diferents períodes hist òrics amb formes diverses de transmissió de la mem òria femenina.

Fa anys Virginia Woolf es preguntava quina era la finalitat de l'educació i quina la classe de societat, la classe d'éssers humans que aquesta educació havia de procurar produir. Aquesta recerca és, en realitat, la recerca d'una manera de respondre aquesta pregunta.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Educació, dones i història

Educació, dones i història

Autor: Julia Cabaleiro

Colección:

Páginas: 168

Año: 2005

ISBN: 9788474268249

Número de colección: 60

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!