Repensar en femení

Nuevo producto

Autor: Agneta Söderberg Jacobson

Colección: EINES de Pau, Seguretat i Justícia

Páginas: 96

Año: 2010

ISBN: 978-84-9888-269-8

Número de colección: 2

Añadir a Comparar
Fundació Kvinna till Kvinna
Icaria ¢ ICIP

A molts llocs del món, les dones sovint no tenen prou recursos per organitzar-se activament, ni temps per ocupar-se de res, més enllá de la supervivència diária. Aix ò es fa encara més evident durant i després de les guerres i els conflictes armats. El fet que les dones no siguin vistes com a actores essencials en aquests processos fa que es malgasti una gran quantitat de coneixement i d'experiència, la qual cosa representa una pèrdua de temps i de diners, que té un impacte negatiu en les vides i les perspectives futures tant de les dones com dels homes.

Aquest manual mostra les connexions entre el desenvolupament sostenible vers la pau i la participació de les dones en els processos de pau i presa de decisions. L'estudi aporta el que hauria de ser un model holístic per a la construcció de pau, un model on la igualtat de gènere constitueixi un instrument indispensable per a la sostenibilitat.

Agneta Söderberg Jacobson treballa per a la Fundació Kvinna till Kvinna que s'ha dedicat, durant els últims deu anys, a enfortir les dones que viuen en regions del món afectades per guerres i conflictes. La Fundació Kvinna till Kvinna coopera amb organitzacions de dones a Albánia, B òsnia i Hercegovina, Croácia, Ge òrgia, Israel/Palestina, Kosovo, Maced ònia, Sèrbia i Montenegro.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Repensar en femení

Repensar en femení

Autor: Agneta Söderberg Jacobson

Colección: EINES de Pau, Seguretat i Justícia

Páginas: 96

Año: 2010

ISBN: 978-84-9888-269-8

Número de colección: 2

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!