Justícia restauradora

Nuevo producto

Autor: Howard Zehr

Colección: EINES de Pau, Seguretat i Justícia

Páginas: 88

Año: 2011

ISBN: 978-84-9888-349-7

Número de colección: 4

Añadir a Comparar
Com hem d'actuar com a societat davant de les males práctiques? Què hem de fer quan es comet un delicte o es produeix una injustícia? Què implica la justícia?
Les víctimes, els agressors i els membres de la comunitat sovint perceben que la justícia no assoleix adequadament els seus objectius. Els professionals de la justícia també expressen un cert sentiment de frustració. Molts senten que el procés judicial agreuja les fractures socials en lloc de contribuir a alleujar-les.
La justícia restauradora és un procés que involucra, fins allá on és possible, aquells que són part interessada en un delicte concret i identifica i fa front de manera col•lectiva als danys, les necessitats i les obligacions, per tal d'arreglar les coses el máxim possible.
Howard Zehr ens proposa en aquest llibre principis i práctiques per fer que la justícia restauradora sigui possible i útil.

Howard Zehr va dirigir el primer programa de trobades víctima-agressor als Estats Units i és un dels autors que més ha contribuït a desenvolupar el concepte de justícia restauradora. El seu llibre Changing Lenses: A New Focus for Crime and Justice és considerat un clássic d'aquest camp. Algunes de les seves publicacions més destacades són Doing Life: Reflections of Men and Women Serving Life Sentences i Transcending: Reflections of Crime Victims. s codirector del Center for Justice and Peacebuilding a l'Eastern Mennonite University.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Justícia restauradora

Justícia restauradora

Autor: Howard Zehr

Colección: EINES de Pau, Seguretat i Justícia

Páginas: 88

Año: 2011

ISBN: 978-84-9888-349-7

Número de colección: 4

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!