Ciutats sense por

Nuevo producto

Autor: VVAA

Colección: Fuera de colección

Páginas: 252

Año: 2018

ISBN: 978-84-9888-839-3

Descargar PDF: Índice y prólogo ciudades

Añadir a Comparar

El municipalisme és una força en alça que vol transformar, des de baix, la por en esperança, i construir aquesta esperança en comú. Ada Colau

En un món en què la por i la inseguretat s estan convertint en odi, i les desigualtats, la xenofòbia i l autoritarisme estan en augment, sorgeix un moviment municipalista renovat que defensa els drets humans, la democrácia i el bé comú.

Ciutats sense por és la primera guia escrita per i per al moviment municipalista global. Fruit de la col laboració entre més de 140 alcaldesses, regidores i activistes de tot el món, el llibre ofereix:

-          Una introducció a les bases teòriques del municipalisme i el seu paper en la feminització de la política i de la lluita contra l extrema dreta.

-          Eines que expliquen com crear una candidatura, elaborar un programa de manera participativa o fer crowdfunding.

-          Exemples de les polítiques transformadores que s estan implementant en municipis en tot el món en matèria d habitatge, espai públic i democrácia participativa.

-          Perfils de 50 plataformes municipalistes referents mundialment.Información Relacionada

Columna: 'Reivindican movimientos fuera de la institución como propulsor municipalismo' en La Vanguardia_28/06/2018
Columna: 'Les Ciutats Sense Por elaboren la primera guia i mapa del moviment municipalista global' en tercerainformacion_08/05/2018

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Ciutats sense por

Ciutats sense por

Autor: VVAA

Colección: Fuera de colección

Páginas: 252

Año: 2018

ISBN: 978-84-9888-839-3

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!