materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecología Política
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ

Imagen de  Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ El rescat de la democràcia

Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ


El rescat de la democràcia
Arcadi Oliveres
Celestino SánchezMás Madera, 98
Análisis contemporáneo
Política
ISBN: 9788498885279
Año Publicación: 2013
páginas: 80
PVP: 7.8 €
Bookmark and Share


Democràcia del 99% de la població, Dret a decidir, Fi de cicle, Fracàs de la Transició, 15-M, Procés Constituent…

Arcadi Oliveres, reconegut activista per la justícia social, i Celestino Sánchez, actiu Iaioflauta, conversen sobre temes claus per a la superació dels nostres problemes actuals, sobre la necessitat d’una nova política.

Des de l´antifranquisme fins a un moviment ciutadà en ple segle XXI, ens ofereixen la mirada privilegiada de dues democràcies: una democràcia devaluada esclava dels bancs i de les elits financeres i una democràcia nova, de futur, que ha d´arribar des d’allò comú, del 99%, de tota la ciutadania.

“A Catalunya, a Espanya i a Europa les institucions públiques són com el consell de direcció d’una gran empresa multinacional, de la banca.”

“No hem de perdre l’esperança, podem canviar les coses; hem de ser conscients que el poder respon als interessos creats d’unes minories econòmiques i polítiques, però el poder també ha de respondre a la voluntat popular.”


A dues veus és un projecte pensat des de la urgència. La urgència d´un canvi. La crisi regeix les nostres vides de múltiples formes i ha fet evident el final d´un sistema polític i institucional caduc. Són necessaris més que mai la confluència, l´entesa i el debat per generar una ruptura amb el passat recent, afavorir el canvi des de la societat civil i poder construir una societat més justa i democràtica.

A dues veus proposa una sèrie de converses on tenen la paraula homes i dones valentes, membres de moviments, sindicats, partits, organitzacions ciutadanes, plataformes... Persones amb propostes per abordar amb total llibertat el repte de recuperar el present.
Información Relacionada


Noticias relacionadas