Camins per l’hegemonia

Nuevo producto

Autores: Xavier Domènech y Sergi Picazo

Colección: Más Madera

Páginas: 176

Año: 2016

ISBN: 9788498887242

Número de colección: 128

Descargar PDF: Prefaci. Sergi Picazo

Este producto ya no está disponible

Añadir a Comparar

<!--[if !mso]>Normal021falsefalsefalseMicrosoftInternetExplorer4 <!--[if gte mso 10]>Xavier Domènech entrevistat per Sergi Picazo

Què és l hegemonia? I què té a veure amb Catalunya?

Vivim temps accelerats i incerts. Després de 40 anys de relativa estabilitat la nostra societat está patint una crisi en tots els nivells. Com a tota Europa, Catalunya viu canvis culturals, polítics i socials irreversibles. Temps de canvis, de riscos i d oportunitats.

El segles XIX i XX a Catalunya van estar marcats pel gran desenvolupament industrial i, com a conseqüència, per un dels moviments obrers més grans i amb més força del món. Dos segles de lluita de classes i al mateix temps de lluites democrátiques pels drets més elementals. Ara, entrant al segle XXI, estem davant d un moment de transició i de canvi de llarga trajectòria. Quins són els projectes i les debilitats de les elits catalanes en aquest moment de crisi? I quines són les oportunitats d irrompre amb polítiques des de baix?

La història és clau per entendre el moment actual i respondre aquestes preguntes. I aquest llibre ens fa reflexionar sobre l hegemonia, la cultura, la política i el poder que amaga la nostra història.

Fotografia de la coberta: Marc LozanoInformación Relacionada

Crític. Sergi Picazo entrevista Xavier Domènech: La nova esquerra ha de perdre complexos i afrontar de cara el debat nacional

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Camins per l’hegemonia

Camins per l’hegemonia

Autores: Xavier Domènech y Sergi Picazo

Colección: Más Madera

Páginas: 176

Año: 2016

ISBN: 9788498887242

Número de colección: 128

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!