Memòria de l’esperança

Nuevo producto

Autor: Daniel Jover

Colección: Milenrama

Páginas: 208

Año: 2014


ISBN: 9788498886290

Número de colección: 43

Descargar PDF: Índex, pròleg de Carles Duarte

Más detalles


17,00 € impuestos inc.

Añadir a Comparar

Daniel Jover, amb la seva mirada humanista i la seva sensibilitat corprenedora per a la bellesa i la bondat, ens convida a conèixer a les págines de Memòria de l esperança. Camins de tendresa i solidaritat alguns dels eixos de la seva experiència vital.

Davant d una ciència sense consciència i pensament sense compassió ens cal una intel ligència creativa i sensible als problemes de la humanitat i la natura. Difícilment podrem resoldre problemes socials sense conèixer correctament les nostres capacitats d autoorganització, els recursos amb què podrem comptar i els conflictes que haurem d afrontar.

L Esperança continua essent un bé comú, patrimoni històric i cultural de la humanitat. Ens dóna la inspiració per fer de la dignitat i la igualtat humana una práctica de la vida quotidiana. Per tal que la memòria siga honesta amb el futur cal compromís seriós amb el present.

Aquest llibre posa en relació tres mons que mai no hagueren de separar-se: l educació de l esperança, el treball com a projecte polític i de dignificació del ser humá i l emprenedoria com a forma d economia solidária i comunitarisme social.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Memòria de l’esperança

Memòria de l’esperança

Autor: Daniel Jover

Colección: Milenrama

Páginas: 208

Año: 2014


ISBN: 9788498886290

Número de colección: 43

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!