Barcelona sense GPS

Nuevo producto

Autora: Maria Rubert de Ventós

Prólogo: Oriol Bohigas

Colección: Fuera de colección

Páginas: 120

Año: 2021

Descargar PDF: Índice y prólogo

Añadir a Comparar

El GPS permet recórrer ciutats i paisatges sense l’ajuda del mapes, permet consultar i acumular quantitat d’informació d’un lloc concret però, alhora, redueix dramàticament la possibilitat d’interpretar les relacions espacials complexes que es donen a les ciutats.

Els textos d’aquest llibre ofereix opinions i suggeriments a partir d’una aproximació a la ciutat movent-se sense GPS. Són fruit d’un caminar menys orientat i més curiós, que necessita encara de mapes i històries per descobrir les raons d’un traçat, entendre la bellesa dels seus carrers i arquitectures i les seves particularitats i fesomia. També són els resultat d’una sèrie d’0bservacions que s’han forjat després d’anys d’explicar la dinàmica de l’urbanisme als estudiants d’Arquitectura de Barcelona, Els comentaris són sovint reacció a iniciatives concretes i voldrien suggerir canvis per fer de Barcelona una ciutat millor, capaç d’adaptar-se als nous temps i a les necessitats dels que hi viuen.

Maria Rubert de ventós es catedràtica de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i docent a L’Escola Técnica Superior d’Arquitectura de Barcelona(ETSAB). Ha impartit classes i conferències en nombroses institucions i centres universitaris. Col·labora regularment a la premsa i als mitjans de comunicació audiovisuals. Treballa també en el camp de les arts visuals com a il·lustradora.

Noticias relacionadas:

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Barcelona sense GPS

Barcelona sense GPS

Autora: Maria Rubert de Ventós

Prólogo: Oriol Bohigas

Colección: Fuera de colección

Páginas: 120

Año: 2021

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!