UNA BREU HISTÒRIA PERSONAL DE CATALUNYA I ESPANYA

Nuevo producto

Autor: Vicenç Navarro

Págs. 108 pp.

Pvp 13 €

Colección: Más Madera

Disponible ebook

Más detalles


13,00 € impuestos inc.

Añadir a Comparar

«El meu exili va començar l’any 1962, quan en una de les batudes de la brigada politicosocial van començar a detenir companys i companyes, en témer que em detinguessin a mi també, vaig marxar ràpidament d’Espanya. Recordaré sempre aquell dia, un dia plujós...»

Així comença Vicenç Navarro les seves memòries, on trena la seva autobiografia, les seves experiències com a membre de la resistència antifeixista amb la història de Catalunya i
Espanya de l’últim segle. 

Vicenç Navarro és un dels pensadors i científics contemporanis més importants. Fora de l’Estat espanyol, ha estat professor en centres acadèmics de Suècia, Gran Bretanya i els Estats Units. 

A Espanya va ser catedràtic d’Economia a la Universitat de Barcelona, i de Ciències Polítiques i Socials a la Universitat Pompeu Fabra. I va fundar i dirigir el Public Policy Center, patrocinat per la UPF i per la Johns Hopkins University, de la qual és professor emèrit. 

És autor de desenes de llibres, molts d’ells traduïts a diversos idiomes i ha assessorat governs, a més de l’espanyol i el català, com Suècia, Estats Units, Cuba, Xile, entre d’altres. També ha assessorat molts organismes internacionals com l’Organització Mundial de la Salut i la Comissió de Drets Humans de les Nacions Unides. 

Navarro va fundar l’Observatori Social d’Espanya i és el rector emèrit de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

UNA BREU HISTÒRIA PERSONAL DE CATALUNYA I ESPANYA

UNA BREU HISTÒRIA PERSONAL DE CATALUNYA I ESPANYA

Autor: Vicenç Navarro

Págs. 108 pp.

Pvp 13 €

Colección: Más Madera

Disponible ebook

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!