Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ

Nuevo producto

Autor: Celestino Sánchez

Colección: Más Madera

Páginas: 80

Año: 2013

ISBN: 9788498885279

Número de colección: 98

Más detalles


7,80 € impuestos inc.

Añadir a Comparar


Democrácia del 99% de la població, Dret a decidir, Fi de cicle, Fracás de la Transició, 15-M, Procés Constituent…

Arcadi Oliveres, reconegut activista per la justícia social, i Celestino Sánchez, actiu Iaioflauta, conversen sobre temes claus per a la superació dels nostres problemes actuals, sobre la necessitat d una nova política.

Des de l'antifranquisme fins a un moviment ciutadá en ple segle XXI, ens ofereixen la mirada privilegiada de dues democrácies: una democrácia devaluada esclava dels bancs i de les elits financeres i una democrácia nova, de futur, que ha d'arribar des d all ò comú, del 99%, de tota la ciutadania.

A Catalunya, a Espanya i a Europa les institucions públiques són com el consell de direcció d una gran empresa multinacional, de la banca.

No hem de perdre l esperança, podem canviar les coses; hem de ser conscients que el poder respon als interessos creats d unes minories econ òmiques i polítiques, per ò el poder també ha de respondre a la voluntat popular.


A dues veus és un projecte pensat des de la urgència. La urgència d'un canvi. La crisi regeix les nostres vides de múltiples formes i ha fet evident el final d'un sistema polític i institucional caduc. Són necessaris més que mai la confluència, l'entesa i el debat per generar una ruptura amb el passat recent, afavorir el canvi des de la societat civil i poder construir una societat més justa i democrática.

A dues veus proposa una sèrie de converses on tenen la paraula homes i dones valentes, membres de moviments, sindicats, partits, organitzacions ciutadanes, plataformes... Persones amb propostes per abordar amb total llibertat el repte de recuperar el present.



Información Relacionada

TV3. Singulars. Entrevista Arcadi Oliveres i Teresa Forcades

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ

Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ

Autor: Celestino Sánchez

Colección: Más Madera

Páginas: 80

Año: 2013

ISBN: 9788498885279

Número de colección: 98

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!