Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ

Nuevo producto

Autor: Celestino Sánchez

Colección: Más Madera

Páginas: 80

Año: 2013

ISBN: 9788498885279

Número de colección: 98

Añadir a Comparar


Democrácia del 99% de la població, Dret a decidir, Fi de cicle, Fracás de la Transició, 15-M, Procés Constituent…

Arcadi Oliveres, reconegut activista per la justícia social, i Celestino Sánchez, actiu Iaioflauta, conversen sobre temes claus per a la superació dels nostres problemes actuals, sobre la necessitat d una nova política.

Des de l'antifranquisme fins a un moviment ciutadá en ple segle XXI, ens ofereixen la mirada privilegiada de dues democrácies: una democrácia devaluada esclava dels bancs i de les elits financeres i una democrácia nova, de futur, que ha d'arribar des d all ò comú, del 99%, de tota la ciutadania.

A Catalunya, a Espanya i a Europa les institucions públiques són com el consell de direcció d una gran empresa multinacional, de la banca.

No hem de perdre l esperança, podem canviar les coses; hem de ser conscients que el poder respon als interessos creats d unes minories econ òmiques i polítiques, per ò el poder també ha de respondre a la voluntat popular.


A dues veus és un projecte pensat des de la urgència. La urgència d'un canvi. La crisi regeix les nostres vides de múltiples formes i ha fet evident el final d'un sistema polític i institucional caduc. Són necessaris més que mai la confluència, l'entesa i el debat per generar una ruptura amb el passat recent, afavorir el canvi des de la societat civil i poder construir una societat més justa i democrática.

A dues veus proposa una sèrie de converses on tenen la paraula homes i dones valentes, membres de moviments, sindicats, partits, organitzacions ciutadanes, plataformes... Persones amb propostes per abordar amb total llibertat el repte de recuperar el present.Información Relacionada

TV3. Singulars. Entrevista Arcadi Oliveres i Teresa Forcades

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ

Conversa entre ARCADI OLIVERES i CELESTINO SÁNCHEZ

Autor: Celestino Sánchez

Colección: Más Madera

Páginas: 80

Año: 2013

ISBN: 9788498885279

Número de colección: 98

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!