Quan plou sobre mullat. 50 anys de neoliberalisme, crisi rere crisi

Nuevo producto

Autor: Observatori DESC

Pàgs. 384

ISBN: 978-84-1900-98-3

Descargar PDF: Índex i introducció Cuan plou

Más detalles


20,00 € impuestos inc.

Añadir a Comparar

En els darrers 50 anys, el neoliberalisme ha tingut un fort impacte en les condicions de vida i els drets socials. Des de finals dels anys 70 fins als nostres dies hem patit, com a mínim, una crisi per dècada que hem anat arrossegant i acumulant com un contínuum de crisis encadenades. Un pòsit de pràctiques i conseqüències encara avui presents que són el resultat de les successives ofensives del capital contra el treball, contra la natura, la terra, el menjar, el sostre, la salut i les cures durant aquest temps. Dècades d’ofensiva continuada per a l’expansió del mercat com a distribuïdor omnipresent de béns essencials i necessitats socials, contra la participació d’Estats i comunalitats en la distribució, però també a través del propi Estat capturat a mida.

L’Observatori DESC és un centre per la defensa dels Drets Humans que concentra els seus esforços en fer efectius els Drets Econòmics, Socials, Culturals i Ambientals, sovint sotmesos a una percepció devaluada en relació amb d’altres drets com els patrimonials, que ocupen el centre del projecte neoliberal. Fundada l’any 1998, l’entitat combina la recerca, la formació en drets humans, la incidència política i la participació en xarxes locals i internacionals en defensa de la justícia econòmica, social i ambiental.

Marco Aparicio Wilhelmi, Iraide Alvarez, Vidal Aragonés Chicharro, Blanca Bayas Fernández, Rafa Burgos, Mònica Clua-Losada, Jordi Colomer i Missé, Albano Dante Fachin, Guillem Domingo Utset, Irene Escorihuela, Miren Etxezarreta. Eva Fernàndez i Lamelas, Ricard Gomà, Luis González Reyes, Adoración Guamán, Ernest Gutiérrez, Javier Guzmán, Pedro Ibarra, Pello Igeregi Santamaría, María Jesús Izquierdo, Saül Karsz, Àngels Martínez i Castells, Sara Moreno Colom, Albert Noguera, Alfredo Palomera Zaidel, Alfons Pérez, Juan M. Pericàs, Marta Ribera, Carla Rivera, Irene Sabaté Muriel, Sergi Saladié Gil, Benet Salellas i Vilar, Patricia Simón, Antoni Soy Casals, Gisela Torrents Monegal

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Quan plou sobre mullat. 50 anys de neoliberalisme, crisi rere crisi

Quan plou sobre mullat. 50 anys de neoliberalisme, crisi rere crisi

Autor: Observatori DESC

Pàgs. 384

ISBN: 978-84-1900-98-3

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!