Sensellarisme

Nuevo producto

Coordinador: Antoni Milian i Massana

Pàgs.: 206 pp

ISBN: 9788419778826

Col•lecció: Más Madera, 181

Any de publicació: 2024

Añadir a Comparar

El sensellarisme ha deixat de ser un tabú i darrerament els mitjans  de comunicació en parlen sovint. En paral·lel, s’han multiplicat les  iniciatives altruistes per pal·liar el problema. Tanmateix, el nombre de persones en situació de sense llar continua en augment. En aquest context, amb la finalitat de fer front al sensellarisme més crònic i erradicar-lo, un equip acadèmic, juntament amb cinc entitats socials, va elaborar una proposta de text legal que el gener de 2022 va entrar com a proposició de llei al Parlament de Catalunya presentada per set grups parlamentaris.

La futura llei pretén garantir un espai residencial digne a totes les persones que es troben sense sostre i sense llar, i cerca encaminar-les cap al dret a gaudir d’un habitatge digne. Nombroses mesures transitòries de suport a aquestes persones acompanyen el text.

El llibre raona per què cal una llei per acabar amb el sensellarisme, explica el contingut de la proposició i allò que aportaría si s’aprovava. Una rastellera de testimonis, reflexions i apunts sobre el sensellarisme denuncien la cruesa de la vida al carrer, el tracte inhumà i indigne que comporta, i reclamen la necessitat d’escometre decididament aquest fenomen. Per reeixir-hi és imprescindible passar de l’assistencialisme al reconeixement de drets.

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Sensellarisme

Sensellarisme

Coordinador: Antoni Milian i Massana

Pàgs.: 206 pp

ISBN: 9788419778826

Col•lecció: Más Madera, 181

Any de publicació: 2024

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!