L’economia solidària en cent paraules

Nuevo producto

AutorJordi Garcia Jané

Colección: Antrazyt 461

Páginas: 232

Año: 2017

ISBN: 978-84-9888-799-0

Más detalles


23,00 € impuestos inc.

Añadir a Comparar

En pocs anys, l economia social i solidária ha passat de ser una perfecta desconeguda a representar una realitat tangible i una esperança de futur per a molta gent. La vertiginosa eclosió d aquesta manera alternativa de fer economia en una extraordinária diversitat d iniciatives requereix bastir un marc conceptual que les sustenti i divulgar-lo perquè en neixin encara més.

Aquest llibre pretén sistematitzar l economia social i solidária, i donar a conèixer els seus conceptes clau i les entitats referents a través de cent paraules, de cada una de les quals, a la manera dels diccionaris enciclopèdics, aporta una definició, l origen, les característiques, exemples i reptes. S hi defineixen, doncs, termes com «autogestió», «consum responsable», «cures», «sobirania alimentária», «municipalització participativa» o «cooperativisme de plataforma», però també entitats concretes com Mondragon, Som Energia, Seikatsu Club o la Xarxa d Economia Solidária.

L economia solidária en cent paraules s adreça a totes les dones i els homes que cerquen alternatives a aquesta máquina d injustícia, insostenibilitat i dolor que resumim amb un altre terme, el de «capitalisme», i que, amb responsabilitats certament desiguals, produm i mantenim diáriament entre totes. Per tal de conèixer l economia solidária, la persona lectora viatjará des d aquestes págines arreu del món i coneixerá gent normal com ella, que tiren endavant projectes increbles..

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

L’economia solidària en cent paraules

L’economia solidària en cent paraules

AutorJordi Garcia Jané

Colección: Antrazyt 461

Páginas: 232

Año: 2017

ISBN: 978-84-9888-799-0

Libros relacionados

Categorías

¡Producto agregado con éxito a la comparación de productos!